Nazorjeva 2

01

KDO SMO

Cocozebra je butična prodajalna, kjer se združujejo visoka kvaliteta usluge, vrhunsko svetovanje, prijaznost osebja in moda v vsej svoji veličini. Želimo poskrbeti za vse vaše potrebe – tudi za tiste, za katere še ne veste, da jih sploh imate. Vedno se bomo trudili, da boste imeli pri nakupu vso pomoč, ki jo potrebujete, naš končni cilj pa je zagotoviti zadovoljstvo strank, da se bodo k nam vračale z veseljem in z nasmehom na obrazu. Spletna in fizična prodajalna vključujeta tako oblačila kot obutev, modne dodatke ter nakit svetovno znanih blagovnih znamk kot so Guess, Pinko, Liu Jo, Sisley, Desigual, Skechers, Nero Giardini, Tamaris, Pretty Ballerinas in Sailbrace. Ponudbo glede na modne trende redno dopolnjujemo in s tem zagotavljamo, da boste vedno oblečeni in obuti po najnoveših smernicah, v pravem Cocozebra stilu.

MAX&Co.

MAX & Co. je sodobna modna znamka, rojena v Italiji. Kreacije s čudovitim dizajnom so skrbno izdelane in enostavne za nošenje.

Blagovna znamka modernim ženskam nudi živahno, stilsko dovršeno in vsestransko omaro, ki jo navdihuje nenehno spreminjajoč se življenjski slog. Naša oblačila in dodatki poskrbijo, da postane vsakdan izjemen.

 

Lokacija:

Miklošičeva 1 – Grand Hotel Union, Ljubljana

Kontakt:

E: miklosiceva@maxandco.si

T: (01) 241 47 45

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka: 09:00 – 21:00

Nedelja: Zaprto

MARELLA

Marella-Trgovina-Miklosiceva-1-Ljubljana

MARELLA je italijanska blagovna znamka, ki ponuja glamurozno, sodobno žensko modo za vse priložnosti. Združuje najnovejše trende z italijanskim slogom.

Blago je zasnovano za dinamično in stilsko zavedno žensko. Ponuja se široka paleta plaščev, jopičev, bluz, oblek, obutve, torbic in še veliko več. MARELLA nenehno išče inovativne načine, kako poskrbeti za dinamične in moderne ženske, ki želijo biti všeč sebi in drugim.

Lokacija:

Miklošičeva 1 – Grand Hotel Union, Ljubljana

Kontakt:

E: marella@prouniverzum.si

T: 01 330 7468

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka: 09:00 – 21:00

Nedelja: Zaprto

LUISA SPAGNOLI

Luisa-Spagnoli-Nazorjeva-2-Ljubljana

Luisa Spagnoli neguje močan občutek identitete, osebnega stila in kakovosti skozi katerega izraža temeljne vrednote te znamke. Njen smisel je tesno povezan z raziskovanjem, izpopolnjevanjem, okusom in sodobnostjo.

Materiali in tekstil so skrbno izbrani – vsak kos sartoriala in pletenine mora biti dragocen. V procesu izdelave sledi avantgardnim tehnologijam. Pri ustvarjanju pa je znamka izredno pozorna na vsak detalj: pravi italijanski slog!

Lokacija:

Nazorjeva 2 – Grand Hotel Union – poleg trgovine COCOZEBRA, Ljubljana

Kontakt:

E: nazorjeva@cocozebra.com

T: 0590 39720

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka: 09:00 – 21:00

Nedelja: Zaprto